Крем для шкіри навколо очей
|
|
Annika | Дата: 19-04-2024, 16:09 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Доброго дня! Шкіра навколо очей найбільше страждає від недостатнього зволоження, і в мене вже з'явились мімічні зморшки. Порадьте мені хороший крем для шкіри навколо очей, та інтернет-магазин, в якому його можна не дорого придбати.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 19-04-2024, 16:12 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
В мене також як, мабуть, у всіх після 30, є мімічні зморшки, але я знайшла чудовий крем для цієї зони обличчя, що допомагає мені зменшити їх, та не допускати появу нових. Можу тобі підказати магазин де його купую, а ти вже підбирай крем собі сама.
|
|
|
|
Annika | Дата: 19-04-2024, 16:15 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
Я пробувала вже різні креми для шкіри навколо очей, але вони особливо ніяк не впливали, від деяких навіть була алергія. Дуже цікаво, а яким саме кремом користуєшся саме ти? І щоб мені було зручно залиш посилання на магазин. Завчасно вдячна!
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 19-04-2024, 16:19 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Собі я вже тривалий час купую крем для шкіри навколо очей з вітаміном С https://mamash.ua/eye-cream а купити його можна в інтернет-магазині Mamash. Крем для зони довкола очей з лінії Vitamin C не лише сприяє висвітленню пігментації, вирівнюванню кольору шкіри та висвітленню темних кіл, а, також, являється ефективним антиоксидантом ( попереджає та сповільнює процеси старіння шкіри).
В магазині можна отримати повну консультацію від косметолога, який зможе допомогти підібрати крем, за твоїм типом шкіри.
|
|
|
|
Rustia | Дата: 28-05-2024, 13:53 | Сообщение # 5 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
А мені подобається замовляти всю косметику і засоби по догляду на сайті https://shafa.ua/uk/cosmetics/dekorativnaya/dlya-lica , тому що там можна знайти все потрібне. Дуже зручно і доступно в користуванні, швидка доставка, і хороші ціни. Плюс, там можна замовити одяг і різні аксесуари що дуже зручно.
|
|
|
|