Вибір веб-камери
|
|
heboh | Дата: 09-09-2023, 19:33 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Всезнайка
Награды: 0
Статус:
|
Друзі, потрібна ваша допомога у виборі веб-камери. Я хочу підключити веб-камеру до комп'ютера для відеодзвінків і стрімінгу. Чи можете ви порекомендувати якусь хорошу модель?
|
|
|
|
Paralel | Дата: 09-09-2023, 19:33 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Звісно, я можу порадити Logitech C270 HD. Ця камера проста у використанні, має досить непогану якість зображення для свого цінового діапазону, і її легко знайти в продажу. Моя подруга використовує її для відеодзвінків, і вона дуже задоволена.
|
|
|
|
lopapeb | Дата: 09-09-2023, 19:34 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Варто також розглянути модель Logitech C920. Вона трохи дорожча, але забезпечує високу якість Full HD зображення та має кращий автофокус. Якщо вам потрібна веб-камера для стрімінгу або запису відео, то це може бути кращим варіантом.
|
|
|
|
vonaren | Дата: 09-09-2023, 19:35 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Я б порекомендував вам обрати веб-камеру Logitech StreamCam https://allo.ua/ua/web-kamery/ Ця модель має чудову якість зображення 1080p, підтримує 60 кадрів на секунду для плавного стрімінгу, а також має USB Type-C з'єднання для швидкого та стабільного підключення. Один з її основних плюсів - регульований кут нахилу, що дозволяє зручно налаштовувати ракурс. Камера також має автофокус і підтримку стабілізації зображення. Узагалі, це відмінний вибір для відеодзвінків, стрімінгу та запису відео.
|
|
|
|