Купівля електроскутера в Дніпрі
|
|
lopapeb | Дата: 23-02-2023, 18:24 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Помощники
Награды: 0
Статус:
|
Привіт, хто може запропонувати електроскутери, які варто розглянути для покупки? Хочу купити електроскутер, але от не знаю на які бренди навіть звертати увагу. І де в Дніпрі вони продаються?
|
|
|
|
Paralel | Дата: 23-02-2023, 18:25 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Я рекомендую Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Він має максимальну швидкість 25 км / год, дальність їзди на одній зарядці до 30 км, потужний акумулятор і легка вага. Правда за ціною трохи дорогий.
|
|
|
|
heboh | Дата: 23-02-2023, 18:25 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Segway Ninebot MAX G30LP. Це зручний і надійний електроскутер з максимальною швидкістю 30 км/год і дальністю поїздки до 40 км на одному заряді. Він також оснащений яскравими фарами і заднім стоп-сигналом для безпеки.
|
|
|
|
vonaren | Дата: 23-02-2023, 18:26 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Привіт, я б запропонував взяти електричний скутер Kaabo Mantis Lite. Він має потужний двигун потужністю 500 Вт і може досягати максимальної швидкості до 45 км/ч.Батарея ємністю 48 Втч забезпечує дальність поїздки до 45 км. Mantis Lite також має великі колеса діаметром 10 дюймів, які забезпечують стійкість і комфорт при їзді. Крім того, цей електроскутер оснащений переднім і заднім амортизаторами, що дозволяє справлятися з нерівностями дороги. Подивитися вибір електроскутерів в Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/jelektroskutery/ можна як варіант в інтернет магазині Алло.
|
|
|
|