Магазин побутової техніки
|
|
heboh | Дата: 03-10-2022, 18:43 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Всезнайка
Награды: 0
Статус:
|
Який на сьогоднішній день вважається найкращий магазин побутової техніки, в якому є все необхідне для дому? Запропонуйте варіанти з особистого досвіду, а то не знаю де купити побутову техніку.
|
|
|
|
Paralel | Дата: 03-10-2022, 18:44 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Кращі магазини побутової техніки в Україні, рейтинг 2022 року інтернет-магазин vencon, інтернет-магазин Moyo, інтернет-магазин Comfy, хочу поставити лайк інтернет-магазину Stylus.
|
|
|
|
lopapeb | Дата: 03-10-2022, 18:44 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Все по 3, по 5, по 25, по 30, по 100, 1000 дрібниць мабуть кращі гіпермаркети все для дому від зарплати до зарплати, чому їх закривають поступово, я там звикла таритись на повну, верніть обратно.
|
|
|
|
vonaren | Дата: 03-10-2022, 18:48 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Доброго часу доби. Насправді є досить багато різних магазинів з побутовою технікою для дому. Ось ми наприклад останній раз купували холодильник і мікрохвильову піч в магазині побутової техніки https://zhuk.ua/ у них в наявності є дуже великий асортимент техніки, і ціни не високі. Найбільше подобається, що можна оформити покупку потрібної техніки в розстрочку. Для тих у кого немає грошей, цей варіант покупки буде самим ідеальним для них.
|
|
|
|