Цитата Lisi4ka (
)
Очень хочу научится делать перманентный макияж. С техникой нанесения обычного тату я уже знакома, но хочу большего. Тем более перманентный макияж сейчас очень востребован. Перспективы на лицо. Где курсы посоветуете пройти в столице?
Якщо ти вже маєш досвід з нанесенням татуювань, це чудова основа для опанування перманентного макіяжу. Враховуючи популярність цієї послуги, перспективи для тебе справді чудові! У столиці є багато студій, де можна пройти курси перманентного макіяжу, але я рекомендую звернути увагу на студію MOON Permanent Make UP у Львові.
Чому саме MOON? Це не просто школа-студія, а акредитована академія, заснована міжнародним тренером і суддею Анжелікою Панченко. Вона та її команда відомі своєю високою кваліфікацією, а також тим, що навчають сучасним технікам і надають практичні знання, необхідні для успішної кар'єри. Тут ти зможеш навчитися робити перманентний макіяж на найвищому рівні, а також отримати сертифікат, який підвищить твою конкурентоспроможність на ринку.
Вони пропонують курси для початківців і тих, хто вже має досвід, але хоче підняти свій рівень. Це саме той курс, де ти зможеш удосконалити свої навички і отримати максимум корисних знань від професіоналів.
Ось контакти студії MOON Permanent Make UP, де ти можеш пройти курси перманентного макіяжу:
Адреса:
вул. Малоголосківська, 16б,
м. Львів, Львівська область, 79061
Телефон:
+38 073 500 2424
Сайт:
https://www.moonstd.com.ua/