Цитрамон
|
|
Мира | Дата: 24-05-2024, 14:54 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус:
|
Привет, друзья! В последнее время у меня часто болит голова, и я не знаю, что с этим делать. Коллеги на работе посоветовали попробовать цитрамон, говорят, что он хорошо помогает. Но я не уверен, стоит ли его принимать, потому что слышал разные мнения о его безопасности. Может быть, у кого-то из вас есть опыт использования цитрамона или вы знаете о каких-то других эффективных методах борьбы с головной болью?
|
|
|
|
vlad | Дата: 24-05-2024, 14:56 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус:
|
Привіт! Я теж інколи страждаю від головного болю і намагаюся уникати ліків, якщо це можливо. Замість цього я використовую кілька народних способів, які мені допомагають. Наприклад, я часто роблю собі чай з м'яти або меліси – вони заспокоюють і знімають спазми. Ще один перевірений метод – прикладання холодного компресу на лоб і скроні.
|
|
|
|
Кеша | Дата: 24-05-2024, 14:57 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Статус:
|
Можна змочити рушник у холодній воді і полежати з ним хвилин 15-20. Також дуже допомагає масаж голови, особливо в області скронь і потилиці. І, звичайно, не забуваю пити багато води, оскільки зневоднення також може викликати головний біль. Спробуй, можливо, тобі щось із цього допоможе.
|
|
|
|
Miledi23 | Дата: 24-05-2024, 15:02 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Привіт! Що стосується цитрамону https://darnytsia.ua/catalog/tsitramon-darnitsya , то він дійсно може бути ефективним засобом для зняття головного болю. До його складу входять ацетилсаліцилова кислота, парацетамол і кофеїн. Ацетилсаліцилова кислота має протизапальну і знеболювальну дію, парацетамол знижує температуру і також допомагає боротися з болем, а кофеїн підсилює дію цих компонентів і покращує кровообіг. Однак варто пам'ятати, що цитрамон може підвищувати артеріальний тиск через вміст кофеїну.
|
|
|
|