Хочу купити вино на свята
|
|
Annika | Дата: 24-12-2023, 14:18 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Доброго дня всім! Я взялась за приготування до свят що наближаються, і мені зараз потрібно купити смачне вино. Порадьте смачні варіанти вина, та інтернет-магазин, в якому його можна придбати.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 24-12-2023, 14:22 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Ну порадити я звичайно можу, але мені важливо яке саме вино ти любиш, адже є солодке, напівсолодке, сухе, а ще червоне, рожеве, біле. Мені відомий інтернет-магазин, де продається саме смачне, та якісне вино.
|
|
|
|
Annika | Дата: 24-12-2023, 14:24 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
Я дуже люблю біле напівсолодке вино, але в супермаркеті не знайшла щось цікаве. Можеш мені порадити смачне вино з даними характеристиками? Буду дуже вдячна, якщо поділишся посиланням на магазин, де його можна вигідно купити.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 24-12-2023, 14:30 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
В такому разі є для тебе є один хороший варіант і це вино Villa UA Шато Барон біле напівсолодке https://maudau.com.ua/category/vyno/product_brand=villa-krim а придбати його можна в інтернет-магазині Maudau. У вина смак збалансований, освіжаючий смак з м'якими квітковими нотами та відтінками екзотичних фруктів.
Дуже смачне вино, особисто я його люблю найбільше. Вино даного бренду є в різних смаках, тому тобі буде з чого обирати. Тим більше зараз на вино діє не маленька знижка, тому варто нею скористатися.
|
|
|
|