Вибір художньої літератури в інтернеті
|
|
wiceyi7 | Дата: 26-11-2023, 10:45 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Помощники
Награды: 0
Статус:
|
Як правильно обирати художню літературу для читання, мене не покидає це запитання. Є так багато жанрів і авторів, що дуже важко зупинитись на якомусь одному, завжди знайдеться той що затьмарить інший. Як ви зазвичай вибираєте книги для читання? Для вас це теж все важко?
|
|
|
|
Paralel | Дата: 26-11-2023, 10:46 | Сообщение # 2 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Привіт усім! Обираючи книги для читання, я зазвичай дивлюся на жанр, який мене цікавить і не зважаю на відмовки, а вже потім аналізую прочитане і роблю висновки, все рівно знаходяться теми для розмов із друзями, які перше казали "фу" що ти читаєш.
|
|
|
|
heboh | Дата: 26-11-2023, 10:46 | Сообщение # 3 |
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Дякую за пораду! Ваш підхід до вибору книги цілком зрозумілий. Особисто я хочу вам порекомендувати найстарішу книгарню-кав'ярню Києва Сяйво Книги де ви зможете обрати для читання самі цікаві твори тисячоліть.
|
|
|
|
lopapeb | Дата: 26-11-2023, 10:49 | Сообщение # 4 |
Ранг сообщений: Помощники
Статус:
|
Щодо вибору будь-якої літератури в тому числі художньої рекомендую відвідати сайт магазину книг Readeat https://readeat.com/ вам гарантовано сподобається! Перш за все, потрібно знати особисті інтереси та те чому ви зазвичай віддаєте перевагу, це буде основним поштовхом у виборі літератури для щоденного читання. Дайте відповідь собі особисто на запитання: Які жанри вас цікавлять, чи є конкретні автори, які вас приваблюють? Які теми вам хочеться відкрити для себе? Можливо ви хочете поринути в історичні події, щоб втекти від реалій сьогодення? Чи вам потрібна література щоб відшукати натхнення? Або ви хочете знайти теми для спілкування з сім'єю і дітьми? Саме в такому разі для вас стане найкращим вибором книгарня-кав'ярня і водночас інтернет-магазин Readeat. Бажаю вам вдалих пошуків та захоплюючого читання!
|
|
|
|
Camely | Дата: 15-12-2023, 22:39 | Сообщение # 5 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Я дуже часто купую книгу після рекомендацій друзів, або випадково знаходжу щось в інтернеті, хоч це іноді дійсно складно.
|
|
|
|