Поговоримо про антибіотики
|
|
Кеша | Дата: 28-01-2023, 01:15 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус:
|
Я ось що хочу спитати. Зараз дуже багато говорять про антибіотики. Скажіть, як ви відноситеся до антибіотиків? Як вважаєте, чи правильно зробили, що заборонили продаж антибіотиків без рецепта лікаря?
|
|
|
|
vlad | Дата: 28-01-2023, 01:19 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Я вважаю, що правильно, що антибіотики продають тільки за рецептом лікаря. Тому що люди стали приймати антибіотики безсистемно. Там, де треба та не треба. Але, з іншого боку, без них теж не можна.
|
|
|
|
Кеша | Дата: 28-01-2023, 01:23 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
А коли ви востаннє приймали антибіотики? Та що саме лікували за допомогою антибіотиків та який семе медичний препарат приймали? Як вважаєте, застуду чи грип можна лікувати антибіотиками?
|
|
|
|
vlad | Дата: 28-01-2023, 01:30 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Дивлячись що треба лікувати. Наприклад, грип, застуду та інші вірусні захворювання антибіотиками лікувати недоцільно. Тому що антибіотики діють тільки проти бактерій, а не проти вірусів. Я нещодавно за допомогою антибіотиків https://apteka-ds.com.ua/catalog/medykamenty/antybiotyky лікував бронхіт. І то не сам, а лікар мені призначив. Я приймав таблетки Сумамед. А параллельно з антибіотиками - пробіотики, щоб не було дисбактеріозу. До вибору антибіотиків треба підходити дуже зважено. Та приймати тільки за рекомендацією лікаря.
|
|
|
|
toxas27802 | Дата: 23-08-2023, 15:51 | Сообщение # 5 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Порадьте аптеки, де я можу купити ніфуроксазид, можливо є у вас варіанти на прикметі?
|
|
|
|