Як вибрати бойлер?
|
|
Кеша | Дата: 25-08-2022, 01:26 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус:
|
Доброго вечора. Над, хто розуміється у бойлерах, допоможіть вибрати бойлер для квартири. На що треба звертати увагу при виборі водонагрівача? А чим можна знехтувати?
|
|
|
|
vlad | Дата: 25-08-2022, 01:29 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Для початку треба знати, на який бюджет ви розраховуєте. Та ще дещо. Скільки людей проживає у квартирі, як часто та чим ви користуєтеся - ванна, кухня... там взагалі багато чого впливає на вбір бойлера.
|
|
|
|
Кеша | Дата: 25-08-2022, 01:32 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
А.. ну да... Мені треба бойлер на сім'ю із трьох людей. Але є мала дитина, тому водою користуємося дуже часто. А щодо бюджету - то треба подивитися. Щоб, скажемо так, побачити, що я хочу та що можу...
|
|
|
|
vlad | Дата: 25-08-2022, 01:40 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Якщо ви ще самі ще до ладу не знаєте, чого хочете, я би вам порадив зайти на сайт та подивитися, які є кондиціонери https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/bojlery.html Там справді є з чого вибрати. Дуже багато моделей. Є різні торгові марки, різна потужність, об'єм баку, є з сухими ТЕНами та мокрими ТЕНами. До речі, кондиціонери с сухим ТЕНом дорожчі, але живуть довше. Самі розумієте, за все треба платити. Проставте фільтри - т будете бачити, що вам доступне по ваших запитах.
|
|
|
|