Купівля смартфона у Києві
|
|
Annika | Дата: 18-11-2022, 19:37 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Всім привіт! Хочу мамі на День народження подарувати новенький смартфон, але не знаю який обрати. Порадьте мені хороший смартфон по середній ціні, та інтернет-магазин де його можна купити.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 18-11-2022, 19:42 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Привіт! Смартфон в якості подарунка це гарна ідея, оскільки це гаджет без якого важко уявити своє життя. Я також купувала мамі в якості подарунка не поганий смартфон, яким вона з задоволенням користується.
|
|
|
|
Annika | Дата: 18-11-2022, 19:45 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
А я от переглянула декілька варіантів смартфонів, але до кінця не визначилась. Підкажи, будь ласка, який саме смартфон ти купувала для своєї мами, та в якому інтернет-магазині?
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 18-11-2022, 19:53 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Зараз дуже гарний вибір смартфонів, навіть за не великі кошти. Купувала я Смартфон SAMSUNG Galaxy A13 3/32GB White білого кольору, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де великий вибір якісної техніки, по хорошим цінам.
В даному смартфоні вбудовано 32 Гб пам'яті, є 5 камер, головна з яких на 50 Мп, тому фото з нього виходить досить гарним та чітким. Зараз до речі на дану модель смартфона не погана знижка, якою гріх не скористатися.
|
|
|
|