аренда авто
|
|
bono | Дата: 22-06-2022, 00:34 | Сообщение # 6 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Примерно месяц назад, когда мне понадобилась аренда авто Киев, я по рекомендации друзей обратился в компанию "Luxrental". Пробежавшись по всем вариантам имеющихся автомобилей, я решил остановить свой выбор на автомобиле Audi Q7 3.0 TFSI. И могу сказать, что своим выбором я остался доволен. Данное авто, идеально подошло к моему стилю вождения.
|
|
|
|
killermike | Дата: 13-12-2022, 16:03 | Сообщение # 7 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Привіт усім користувачам цього форуму! Не могли б ви підсказати мені, чи можна зараз у Львові орендувати авто?
|
|
|
|
42Dugg | Дата: 21-12-2022, 14:44 | Сообщение # 8 |
Статус:
|
Я помітив, що за останні декілька років у Львові з'явилась ціла купа сервісів по аренді авто. Здавалося б, це добре, проте проблема в тому, що серед усього цього різноманіття досить тяжко визначитися з вибором. Особливо я віддаю перевагу оренді авто на сайті narscars, ви можете дізнатися більше інформації тут. До речі, у цієї компанії можна орендувати авто не лише у Львові, а й у багатьох інших містах України.
|
|
|
|
gorgeflava95 | Дата: 20-01-2023, 00:49 | Сообщение # 9 |
Статус:
|
|
|
|
|
elegant | Дата: 28-10-2023, 02:54 | Сообщение # 10 |
Группа на сайте: Покупатель интернет-магазина
Ранг сообщений: Всезнайка
Статус:
|
Періодично мені також буває необхідна оренда автомобіля в Києві. І в таких випадках, я звертаюся до компанії autoprokat.net.ua . Якраз недавно, я у них на кілька днів брав в оренду автомобіль Toyota RAV 4 – 2014 року випуску. За нього я заплатив цілком прийнятну суму.
|
|
|
|