Чи варто купувати редмі 12с?
|
|
Stervo4ka | Дата: 08-10-2024, 17:38 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Думаю купити Xiaomi Redmi Note 12S 8/256 Onyx Black, але хочу спочатку почути ваші відгуки. Чи вартий цей смартфон уваги в плані продуктивності? Чи вистачає йому потужності для роботи з декількома додатками одночасно і чи справляється він з іграми? Ще цікавить, як у нього справи з камерою і чи тримає зарядку цілий день при активному використанні?
|
|
|
|
Annika | Дата: 08-10-2024, 17:41 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Я вже кілька місяців користуюся Xiaomi Redmi Note 12S 8/256 Onyx Black і можу сказати, що це відмінний вибір у своєму ціновому сегменті. Продуктивність на високому рівні — багатозадачність без проблем, додатки не зависають, і навіть важкі ігри працюють без лагів. Камера теж чудова, особливо вдень: знімки чіткі, деталізовані, з хорошими кольорами. А батареї вистачає на цілий день при активному використанні.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 08-10-2024, 17:41 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
А як екран себе поводить на вулиці, наприклад, при яскравому сонці? Чи добре видно зображення? І як щодо вбудованої пам'яті — 256 ГБ вистачає для зберігання додатків і великої кількості фото чи потрібно одразу брати карту пам'яті?
|
|
|
|
Annika | Дата: 08-10-2024, 17:41 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Екран у Xiaomi Redmi Note 12S дуже якісний. AMOLED-дисплей добре справляється під прямими сонячними променями — текст залишається читабельним, а зображення яскравим і контрастним. Щодо пам'яті, 256 ГБ — це дійсно багато, і насправді, мені поки що вистачає для зберігання додатків, фото, відео та іншого контенту. Якщо ти не плануєш зберігати величезні відеофайли або грати в безліч вимогливих ігор, додаткова карта пам’яті тобі навряд чи знадобиться. Але є можливість її додати, якщо буде потрібно. Якщо ти ще вагаєшся або шукаєш, де можна купити цей смартфон https://mi.ua/ru....ck.html за вигідною ціною, раджу звернути увагу на сайт mi.ua. Там можна знайти всі характеристики моделі, подивитися відгуки від реальних користувачів і часто бувають хороші акційні пропозиції. Я замовляв через цей сайт, і був дуже задоволений якістю обслуговування — швидка доставка, оригінальна продукція, і все надійно упаковано.
|
|
|
|
Jenomus | Дата: 16-10-2024, 16:35 | Сообщение # 5 |
Ранг сообщений: Новичок
Статус:
|
Может лучше Айфон или Гугл Пиксель?
|