Допоможіть з вибором бюстгальтера
|
|
Stervo4ka | Дата: 25-09-2024, 22:46 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Дівчата, допоможіть, будь ласка, з вибором бюстгальтера для вагітних. Зараз на 6 місяці, і з кожним тижнем відчуваю, як груди стають все більшими і чутливішими. Стандартні бюстгальтери вже не підходять, а в магазинах такий великий вибір, що не знаю, на чому зупинитися. Що краще: з м’якими чашками чи без? І як вибрати правильний розмір? Можливо, є ще якісь нюанси, на які варто звернути увагу?
|
|
|
|
Annika | Дата: 25-09-2024, 22:47 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Я обирала бюстгальтер, орієнтуючись на м'якість та комфорт. Пораджу брати ті, що без кісточок, адже вони не здавлюють і не викликають дискомфорту. Щодо розміру, краще обрати трішки більший, щоб він не тиснув, коли груди далі збільшуватимуться. І обов’язково дивись на регульовані лямки.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 25-09-2024, 22:47 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
Мабуть, я дійсно зверну увагу на моделі без кісточок. Комфорт зараз важливий як ніколи. Ще думаю про моделі з можливістю регулювання обхвату, бо помітила, що обсяг також змінюється. Можливо, спробую знайти щось універсальне, щоб не довелося купувати кілька різних бюстгальтерів.
|
|
|
|
Annika | Дата: 25-09-2024, 22:48 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Краще купити універсальний бюстгальтер з регульованим обхватом і лямками. А ще раджу звернути увагу на сайт Intimo. Там є великий вибір спеціальних моделей для вагітних, різних форм та з різних матеріалів. Багато з них мають можливість регулювання, і це дозволяє носити бюстгальтер https://www.intimo.com.ua/ua/catalog/5/byustgalter-dlya-beremennykh/ тривалий час, навіть після пологів. Сайт зручний і має багато відгуків від інших мам, що також допомагає зробити правильний вибір. Рекомендую переглянути варіанти саме там, адже зручність і комфорт зараз на першому місці.
|
|
|
|