Цитата Tyshko_777 (
)
Привіт, форумчани! Шукаю найкраще місце для замовлення тортів у Києві. Де ви зазвичай робите замовлення? Які торти особливо вас вразили? Цікавлюсь якістю, дизайном та смаковими властивостями. Чи можливо вам порекомендувати якусь кондитерську, де вони готують справжні шедеври? Буду вдячний за ваші відгуки та поради!
Привіт, друзі! Я дуже люблю тістечка домашні, від моєї сестри. Одне із моїх улюблених складається з ніжного мигдалевого бісквіта, крему на основі маскарпоне та обліплене кокосовими стружками. Це справжній екстаз для смакових рецепторів!
Щодо ваших пошуків та конкретно тортів https://bakerstreet.ua/catalog/torty , мене найбільше вразили солодощі та смаколики в кондитерській "Baker Street Bakery" у Києві. Там можна купити мега смачні торти з різноманітними смаками та унікальними декораціями. Також хочу відзначити їхній професіоналізм у виконанні замовлень та індивідуальних побажань. Якщо ви цінуєте не лише смак, але й вражаючий вигляд та високий рівень обслуговування, рекомендую вам завітати до "Baker Street Bakery". Впевнена, ви не залишитеся байдужими!