Який модуль памяті на 32 Гб краще купити?
|
|
Annika | Дата: 23-05-2023, 19:06 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Куратор
Награды: 0
Статус:
|
Доброго дня всім! Я шукаю модуль пам'яті об'ємом 32 Гб, але я не дуже в цьому розуміюсь, тому важко обрати. Будь ласка, допоможіть мені знайти найкращий модуль пам'яті з такими характеристиками і підкажіть, в якому інтернет-магазині його краще придбати.
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 23-05-2023, 19:09 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Спочатку у моєму комп'ютері було всього 8 Гб оперативної пам'яті, що задовольняло мої потреби. Але коли я почала працювати над монтажем відео та іншими складними завданнями, виявилося, що цього обсягу недостатньо. Тому я вирішила придбати модуль пам'яті об'ємом 32 Гб, і наразі цього обсягу вистачає для всіх задач.
|
|
|
|
Annika | Дата: 23-05-2023, 19:11 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
У мене схожий випадок: я придбала вживаний комп'ютер із 8 ГБ модулем пам'яті. Я планую оновити його компоненти, щоб підвищити його продуктивність. Підскажи, якого саме модуля пам'яті використовуєш ти, та в якому магазині його придбала?
|
|
|
|
Stervo4ka | Дата: 23-05-2023, 19:15 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Можу підказати без проблем! Собі я купувала модуль пам'яті ОЗУ Kingston DDR4 32GB (2x16GB) 3600Mhz FURY Beast RGB Black https://telemart.ua/ua/ram/filter/32gb/ в інтернет-магазині Telemart і залишилася дуже задоволена своїм вибором.
Цей модуль пам'яті не тільки надає високу продуктивність і швидкість роботи, але й має стильний дизайн з ефектним підсвічуванням RGB. Я вражена якістю виконання продукту, він надійний і працює бездоганно. Крім того, обслуговування в Telemart було відмінним - швидка доставка і професійна підтримка. Я рекомендую модуль пам'яті ОЗУ Kingston DDR4 32GB (2x16GB) 3600Mhz FURY Beast RGB Black та Telemart всім, хто шукає надійні продукти з перевіреною якістю.
|
|
|
|