Я бы тебе посоветовал сайт informator.ua. У них есть отличный раздел, целиком посвященный новостям бокса. Там ты найдешь самую оперативную информацию о предстоящих боях, результатах поединков, сенсационных победах и поражениях. Журналисты informator.ua в режиме онлайн освещают крупнейшие боксерские турниры и матчи. Так что если хочешь быть в курсе свежих новостей бокса - заходи именно на этот сайт https://informator.ua/ru/category/boks! Хотят ли русские войны? Спросите вы у Сатаны, И вам ответит Сатана: Везде, где русские - война!
Стосовно спортивних новин, то у мене є на приміті хороший ресурс, а саме xsport. На сайті, якраз зможете дізнатись про останні та актуальні події у спортивному світі. Особисто мене цікавить більше футбол, тому активно слідкую за ним. На порталі можу дивитись футбольні матчів у онлайн режимі, читати огляди та дізнаватись футбол результати .
Я також цікавлюсь спортом та слідкую за спортивним новинами. Не зважаючи на обставини в країні, в спорті відбувається багато цікавого. Також, активно спостерігаю за спортивною та громадською діяльністю президента федерації водного поло України Олександр Свіщов . Він активний громадський діяч, на офіційній сторінці якого є безліч цікавої інформації .