Вибір хлібопічки
|
|
Sawera | Дата: 16-07-2021, 18:13 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Любитель Sat TV
Награды: 0
Статус:
|
Не можу вибрати собі ніяк хлібопічку, треба таку щоб нескладно в ней було готовути хліб, пікти пироги. Ми переїхали з міста до села, хочу сама пекти хлібчик, а не купувати в магазинах. Треба якісні хлібопічку, а яку вибрати не знаю.
|
|
|
|
serena | Дата: 16-07-2021, 18:32 | Сообщение # 2 |
Статус:
|
Вже собі придбала хлібопічку дуже задоволена, вона так файно пече хлібчік зі скоринкою, ми такий любимо. А ще я навчилася робити пироги дуже смачні. Дуже виручає мені ця хлібопічка, хліб зараз дорогий. А в неї можна спекти хлібчік і обійдеться він недорого.
|
|
|
|
Sawera | Дата: 16-07-2021, 18:34 | Сообщение # 3 |
Статус:
|
А яку модель ви собі купили? Скажить будь ласка? Може і я таку себе куплю, а то зараз стільки багато різних що і не знаєш яку вибрати.
|
|
|
|
serena | Дата: 16-07-2021, 18:55 | Сообщение # 4 |
Статус:
|
Так нескладно вибрати хлібопічку, головне визначитися з ціною. Вони ж є різні дешеві і дорогі. Я в Києві купила хлібопічку Unold https://bt.rozetka.com.ua/ua/breadmakers/c80154/producer=unold/ вона коштує не так вже й дорого, функціональна Запрограмована на 12 програм, яких цілком вистачає для того, щоб спекти смачний і корисний хліб для всієї моєї родини. І місця зовсім трошки на кухні займає, це цілком компактний побутовий прилад, який стоїть у мене на столі. Випікаю хліб я кожен день у мене, сім'я велика і все просто обожнюють хліб з цієї хлібопічки. Дуже задоволена таким кухонним девайсом, це мій найперший помічник!
Сообщение отредактировал serena - Пятница, 16-07-2021, 18:55 |
|
|
|