новини Києва
|
|
danita | Дата: 10-02-2021, 13:49 | Сообщение # 1 |
Группа на сайте: Заблокированные
Ранг сообщений: Новичок
Награды: 0
Статус:
|
Моя подруга прилетіла до мене в гості до Києва з Мінська. Вона любить читати свіжі новини. Її зазвичай цікавить здоров'я і культура, її дві улюблені теми. Я їй вирішила підказати сайт, куди я зазвичай заходжу читати новини Києва , правда мене більше цікавить спорт і економіка. Я сподіваюся той сайт, де я зазвичай читаю новини буде довго працювати, доречi він всім подобається, кому я раджу! А які ви новини зазвичай читаєте?
|
|
|
|
Есеня | Дата: 22-01-2024, 18:41 | Сообщение # 2 |
Группа на сайте: Пользователи
Ранг сообщений: Помощники
Награды: 0
Статус:
|
Вас може зворушити ці новини. Ось вам інформація хто такий Андрій Матюха – український підприємець, меценат, засновник групи компаній FAVBET, президент благодійного фонду FAVBET Foundation https://novosti-ukraine.com.ua/uk/press-releases/krila-peremogi-yak-favbet-andriya-matyuhi-dopomagaye-buduvati-bezpilotnij-flot-ukrayinskogo-vijska/ Андрій Матюха через свій фонд FAVBET зіграв ключову роль у підтримці Збройних Сил України (ЗСУ). Його філантропічні зусилля мали значний вплив, надаючи важливу допомогу та ресурси для посилення можливостей ЗСУ. Відданість Матюхи добробуту української армії відображає гідну похвали самовідданість, внесок у загальну силу та стійкість сил оборони країни. Ініціативи фонду FAVBET під керівництвом Матюхи демонструють позитивний вплив приватної філантропії на зміцнення національної безпеки.
|
|
|
|